dinsdag 25 september 2012

operatie

vanmorgen was de dag van operatie buiten was boris nog heel vrolijk bij. tot we binnenstapten..... AH DIERENARTS!!!!!!!! via de weegschaal naar de operatiekamer. ik moest boris tussen mijn benen klemmen zodat zij hem in de bil kon spuiten. na een minuut of 10 sliep hij dachten we.... maar er kwam een dierenarts bij en die moest toch echt even weg geblaft worden. dus roesje werkte nog niet goed genoeg. nog 5 minuten wachten anders volledige narcose. maar na 5 minuten was boris niet meer op deze aardbol met zijn gedachten. samen op tafel gelegd en ik ben bij hem gebleven. plek is plaatselijk verdoofd. het is raar rond ingekapseld bultje wat eruit is gekomen. geen doorntje dus weefsel wordt opgestuurd. dus over week 10 dgn horen we meer. bij de laatste hechtingen kreeg boris de tegenwerkende spuit want de adempauzes werden wel steeds langer bij zo'n adempauze moest ik hem flink tegen zijn neus tikken en dan ging hij weer ademen. die tegenwerkende spuit werkt al vrij snel! en toen had ik een dronken boris zwalk zwalk. met een uurtje zaten we weer in de auto. hij ligt lekker op de bank, kacheltje aan. plas heeft hij alweer gedaan. eten gaat nog beetje moeizaam, want de kaken zijn ook nog zo moe dus wachten we maar even mee. hij kijkt inmiddels weer wat helderder uit de ogen. toenstraks leek hij net een bloedhond, de oogleden ver ver ver naar beneden gezakt. hij kon de ogen niet meer open houden nou hij wordt lekker verwend vandaag, en morgen gaat hij naar mijn ouders heen (joep ook) boris is trouwens onderhuids gehecht, omdat hechtingen uithalen ook geen succes zou zijn voor hem

5 opmerkingen:

 1. dus ik begrijp het goed hij had een knobbeltje en dat is er nu uitgehaald en wordt onderzocht wat het is.
  en waar zat dat knobbeltje dan, en voelde dat aan als een steentje wat los onder de huid zat dan ?

  onze Boo heeft dat namelijk op haar schouderblad zitten hebben we een paar dagen geleden ontdekt.

  groetjes frank,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dit zat een stukje onder het schouderblad zo'n 15cm naast de ruggenwervels. het voelde als een vetbultje. hij zat los, niet vastgegroeid aan ander weefsel. zat er sinds juni ongeveer. eerst dachten we reactie op een teek. toen vetbult. en sinds 2 wkn was hij ineens groter! dus toen naar de dierenarts. maar sinds bezoek dierenarts was hij weer geslonken in grootte. maar hij was nu nog te groot om maar even af te wachten. dus moest toch eruit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en weet je al wat het was , en is alles verder goed met Boris.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nee we hebben de uitslag nog niet binnen. kon weekl tot 10 dgn duren. morgen is de 10e dag....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat duurt dat dan lang, he? Bij Arcil kregen we gelukkig al met een week bericht. Was evengoed al zenuwslopend. Je telt inderdaad iedere dag af en dan ga je je ook nog afvragen of de dag van de biopsie/behandeling meetelt als dag of niet.

  BeantwoordenVerwijderen