zondag 15 april 2012

Forum dag!

het was weer gezellig!!!

onze dag begon al vroeg!!!! tegen 8 uur zijn we vertrokken en om 22.00 pas thuis!!!! ja, als het gezellig is....

smorgens begonnen met koffie en thee. zoals altijd zat boris iedereen af te snauwen en te bemopperen. en dit met een al kwispelende staart... tja, maar ff brommen en als ze los zijn geweest is er niks meer aan de hand.
hierna eens speurtocht langs het water, inclusief hele moeilijke vragen..... roswitha heeft ze allemaal op foto dus de niet deelnemers kunnen ze ook nog beantwoorden. de indeling was gekeken naar de honden, doen ze ook niet weer.... het winnende groepje had ook zo'n beetje de actiefste leden in de groep. maar hondjes gingen ook idd heel goed samen! mickey met felis , arthos, boris en sira.

hierna hebben we heerlijk gegeten en daarna hup naar de training. training was leuk, maar we waren niet zo gevorderd markeer oefeningen gedaan, boris haalde ze redelijk op. dubbele markeer zag ik over de heuvel mary met fosko in het water..... dus ja, geen apport, maar wel plons tja als de intructeur geen waterwerk wil doen, dan maakt boris er zelf wel werk van.
8tje lopen met op elke hoek een hond, ging ook heel goed. en boris liet even zien dat hij prima kan volgen en dus eigenlijk de ulead niet meer nodig heeft. (maar thuis doet hij dit niet, hoewel hij deed het van de week ook heel netjes aan de lijn. misschien moet ik maar eens wat doen aan de gewoonte van ulead om/af)
en voor de les begon klonk er helemaal aan de andere kant een schot en ja hoor trillend rietje naast me. denk nou die doet niks meer. maar viel mee hij haalde bij eerste oefening het apport op! en toen gingen ze schieten bij de beginners.... weer mis. maar hij reageert niet zo heftig meer als vorig jaar. toen wilde hij echt weg kruipen. nu is het een trillend rietje maar wil niet meer weg.
'wat hebben we nog meer gedaan? vooruit sturen en...... pff weet het niet meer. vooruit wilde hij wel, maar terug niet... hij ging poepen.....
oja, een apport uit eenkring van halfhoog gaas. nou dat vind boris dan wel weer leuk. en dat hij dan ook zo.

maar het viel mij op dat boris met onze ratjetoe lessen meer lol heeft als op de jachtlessen. de laatste 2 dogwise jachtlessen had hij er ook geen lol meer in, en nu gisteren vond ik ook niet echt.

het liep allemaal een beetje uit. maar hierna een heerlijke bbq gehad, en gezellig met bijna- iedereen bij gekletst!!!!

en die tas moest gisteravond nog bekeken worden door de heren (en vrouwtje ) balletjes werden al uitgetest en de koekjes zijnn vanmorgen al getest: goedgekeurd!

hetw as weer gezellig, allemaal bedankt!

oja, tijdens de speurtocht. hielden boris en arthos hun eigen speurtocht!
het eerste stuk trokken die 2 veel met elkaar op. dus waar boris was was arthos. maw in het water
op een gegeven moment dacht ik wat is het toch stil. dus ik kijken geen boris, maar ook geen arthos. dus ik zeg tegen tedoo vast in het water. wij kijken niks hoor....
ik fluiten: komen ze beiden compleet van de andere kant diep uit het bos!!!!!! ze hielden hun eigen speurtocht....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten