woensdag 9 november 2011

Joep

nou daar gaan we:vanmmorgen vertrokken op naar friesland. tegen 1300 waren we mooi optijd. iedereen was in rust. pups waren in slaap en moeders was in slaap. moeders was in de ochtend mee geweest op eendenjacht met de baas. joep hing meteen in mn vinger en daarna aan mijn moeders laars!
het eerste stuk druk en wat janken/blaffen. hij wilde graag bij boris zijn: maar boris dacht tja.... leuk dat je er bent maar meer ook niet. kijk lekker de andere kant op!
na half uurtje viel de kleine man in slaap en werd af en toe wakker. maar hij is niet wagenziek/ heeft niet geplast/ en is rustig geweest!. boris en joep snuffelden af en toe aan elkaar.
hier thuis ging hij meteen op ontdekkingsreis. hij is heel vrij. net liep boris hem 2 maal flink van de sokken en nu vind hij boris even niet zo leuk... :sad:
kleintje slaapt in de bench en boris er vlak in de buurt.

sjoerd heeft vanavond al meteen oppasdienst! want boris en ik hebben cursus. er werd al gevraagd of we joep meenamen, maar dat lijkt me wat teveel van et goede op 1 dag.
nou hier 1 foto :grin:

AfbeeldingAfbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

het kleine ding daagt boris ook al uit. had de riem in de bak boris aan de andere kant en dan trekken! hahaha

2 opmerkingen:

  1. Hij ziet eruit om op te vreten. Wordt vast een lekker dondersteentje en wat ze in die bijsluiter schrijven zou ik maar met een korreltje zout nemen als ik jou was. Jullie gaan het knap druk krijgen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gelukkig niet wagenziek, das mooi. Hoop dat je de nacht ook goed bent doorgekomen. Heel veel geluk en plezier met jullie nieuwe aanwinst. Welkom Joep!

    BeantwoordenVerwijderen