woensdag 23 november 2011

boris en joep

verschillen zijn nu al zichtbaar tussen boris en joep. joep is een heel vrolijk en vrij hondje. vind (nog) niks eng, gaat overal op onderzoek uit (neemt boris hierbij mee, of boris hobbelt erachteraan en merkt dat het niet eng is) de beroemde ballon die knapt vind hij wel leuk, want dan heb je in 1 keer 2 stukken! is 2 maal meer speelplezier. (en eerst schrikt boris weg, maar joep gaat kijken en wederom boris erachteraan. we doen hier nu aan omgekeerd leren!)
die kleine joep leert zo snel!van de week touch geoefend. neus hand aanraken dan brokje. na 3 keer huppatee neus naar hand en dan vreet hij het brokje uit mn hand! alleen hij is zo gefixeerd op eten, dat hij voor het opdrachtje bijna geen tijd heeft volgens hemzelf
en dan over die neus... je hoeft maar iets open te doen qua eten en die ogen worden groot en hij wil ETEN!!!!!hij onthoud precies waar het ligt... daarom de voerdummy is een een groot succes!
en oja we kunnen ook al een g&g examen doen! hij apporteert ijzer hihi ik had auto sleutels in de handen en die wilde hij wel even vasthouden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten