dinsdag 15 november 2011

bezoek

nou het is wat zo'n deen op bezoek! de toon werd gisteren meteen gezet bij binnenkomst. de vorige keer was torben toch echt de baas en vertelde dat hij niet van dat lompe gedrag gedient was. nu kwam tor binnen en heeft boris even duidelijk gemaakt dat dit ZIJN huis is en ZIJN kleine joep. dit werd door tor geaccepteerd. gisteravond rondje gelopen door bigcity geesteren, gotsie pietje wat allemachtig koud!!!!
hierna zijn ze allemaal weer in rust gekomen. maar het pupsel heeft nog wel een lange adem :grin:
de nacht is een ieder op een eigen plek doorgekomen. joep: bench. boris: zijn stoel. torben: op de 2-zits. om 700 melde joep zich: IK MOET PLASSEN!!!!!! dus netjes gewacht tot hij stil was en toen hupsa hele spul naar buiten. dus ik ben er al een mooi tijdje uit. en de rest van de 2-voeters die liggen nog te pitten!!!!
en de viervoeters: die slapen ook weer!!!
Afbeelding
Afbeelding
zo als iedereen weer eens wakker is dan gaan we wandelen op het galgenveld

1 opmerking:

  1. Dat is gek, als je een tijdje niet komt kijken. Blijkt er ineens een pup te zijn. Leuk hoor!! Heel veel plezier met de kleine Joep en Boris niet te vergeten. Ik heb al lekker de foto's zitten te bekijken en zal toch maar weer wat vaker de computer aanzetten. Ik was een poging aan het doen om wat minder achter dat ding te zitten, maar ja dan mis je dus wel een hoop.

    BeantwoordenVerwijderen