vrijdag 7 oktober 2011

TT drenthe 7-10-2011

ook hier werd alles bij elkaar gezocht. boris had allang in de gaten dat we weg gingen. hij zag de tas met dummy's voorbij komen. hij blij! hij was nog eerder bij de auto dan ikzelf. alles in de auto? nee, laat ik nog extra droge broek meenemen, kon regenbroek niet vinden (ehm lag nog bij mn ouders :grin: ) weer in de auto. kijk boris aan: oja riem is ook handig. hij was ook zo snel vanmorgen!
eerst mn moeder ophalen en toen op naar schoonoord.
weer een plaspauze bij het cafetaria naast de c1000. en toen waren we voor de verandering weer het eerste... :grin:
heerlijk gewandeld. de duitse dames moesten erg lachen om de gezonde modderbaden van boris. hadden ze vast nog niet gezien... hahaha het wonderlijke was dat hij de eerste gewoon voorbij liep!!! ik zeg nog tegen marian en mn moeder, ik moet met hem naar de dierenarts! maar gelukkig de volgende: plat in de drek!
boris en kwint hebben een beetje gegromd, maar ja ze zoeken elkaar ook weer op. dus zullen ze het ook wel leuk vinden. maffe beesten, nee niet alleen die van mij! :grin:

hier nog wat foto's lang niet zo duidelijk allemaal

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
mira liep er zo bovenop! boris stond er onder te kijken van wat doet'ie nou?


hier nog wat van het trainen, ja alle fototoestellen dames gingen wandelen. dus moesten we het doen met de mijne. en ik kan niet inzoomen. pokke fototoestel
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

weer bij de auto's met iedereen
Afbeelding

in de auto heeft boris weer lekker geslapen. en toen zijn we blijven eten bij mn ouders. en daar was ze, grote vriendin Tilly
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
wat komt daar aan? (mn vader)
Afbeelding
lief he???

1 opmerking:

  1. wat een leuke dag is dat geweest o te zien
    die laatste foto is erg lief inderdaad

    BeantwoordenVerwijderen