vrijdag 9 september 2011

met de drenten naar drenthe

vanmorgen al vroeg ging de wekker. eerst natuurlijk nog ff forum nageplozen en toen spul klaar zetten. ook hier het isseu wat trekken we aan? wordt het warm? koud? jas/bodywarmer? laarzen? oude schoenen? doe gek, ik neem alles mee!
routenet zei: 2 uur rijden. dus 9.15 weg. zegt onze tomtom 1.5 uur! hahaha dus we waren er al om 10.45. eerst schoonoord in, ik moest plassen!!!! en er is daar een vriendelijke man met een cafetarie...
dat zandpas hadden we gevonden. dus daar we al om 11.00. vast klein eindje met boris gelopen.
tegen half 12 volgde de rest.
we zijn direct gaan lopen met de heren. her en der werd wat gegromd maar het ging over het algemeen heel goed. we waren amper op weg, de camera's waren er nog niet klaar voor of die smeerpoets van mij lag al in een modderpoel. hij heeft nadien nog heel wat modderbaden genomen. die anderen waren toch echt een stuk schoner...
het was een hele mooie route om te lopen. en het was gezellig met die drenten in drenthe

nadien nog naar ellertshaar geweest, wat een mooie waterplas! boris liet nog even een bommetje zien.... hahahaha tja.... hier werd de cake genuttigd die sjoerd speciaal had gemaakt voor vandaag (zijn eerste cake zelf gemaakt!) hierna hebben we nog apportjes geoefend in het water, daarna markeer, en de bosjes in. (sjoerd was de werper danwel loopjongen) falko liet zien hoe het natuurlijk moet. diesel deed ook aardig zn best, maar kon beter zei vrouwtje. en boris? dat vond ik wel goed gaan. het terug brengen is nog altijd een probleempje, maar hij komt!
hierna nog vooruitsturen gedaan, en wij hebben de voerdummy van monika te leen. ik oefen nu maar niet meer. boris is K.O. zegt boe nog bah. heeft zelfs nog niet gegeten... (ook baasje snurkt)

hier nog wat foto's, maar lang niet zo mooi. want ik heb niet zo'n top camera, en hij wil niet meer inzoomen...
http://s697.photobucket.com/albums/vv332/boris-herma/tt%209%20september/ voor alle foto's, hoop dat link werkt....

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

3 opmerkingen:

  1. Wat was het gezellig hè? Diesel en ik hebben genoten. O, en doe Sjoerd maar de groeten van de vrouw die z'n moeder kunnen zijn als z'n vader haar gekend had, hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niks mis met de foto's. Ziet er leuk uit. Wat kunnen ze toch lekker ravotten in dat zand en water. Trouwens ook lekker veel water op de wandelpaden.

    BeantwoordenVerwijderen