donderdag 25 augustus 2011

zondagmiddag

terwijl baasje/vrouwtje zich vermaakten in beesd, hoewel een aantal graden minder ook zeker had gemogen, bleef boris bij mijn vader en tilly. boris heeft samen met mijn vader een middagdutje gedaan op het bed in de serre. er werd wat gespeeld, maar achter de bosjes in durfde mn vader niet ivm mogelijk over het gaas gaan bij constatering:knijn.
dus toen wij thuis waren moet ik met boris naar achter om knijntjes te zoeken, die vreten door het gaas heen en snoepen in de tuin. boris rook wat, maar er vloog nergens wat weg, dus waarschijnlijk waren ze pleitte. wel vond hij prima de plekken waar ze het gaat hadden door geknabbeld.
en hiervoor hadden ze druk achter elkaar aan gerend, dus die hadden de knollen voor een half uurtje wel op. want hierna was het energie level weer opgekrikt. maar nu thuis ligt hij K.O.

Afbeelding
he? riep je?

[URL=http://s697.photobucket.com/albums/vv332/boris-herma/?action=view&current=CIMG0033-1.mp4]
rennen! dit hield boris langer vol dan tilly

Afbeelding

Afbeelding
knijntjes kom maar op!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

2 opmerkingen:

  1. Mooie tuin, mooi grasveld. Lekker voor de honden om te rennen. Was het wat in Beesd?? Terwijl jullie in Beesd aan het puffen waren, zaten wij op zo'n 5 km daarvandaan in onze tuin te puffen. Te warm om iets te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nee dit is bij mijn ouders. dus wij waren heel dicht bij jullie?

    BeantwoordenVerwijderen