donderdag 9 juni 2011

zwemmen met yura

baasje en boris wilden wel eens even aan vrouwtje laten zien hoe dat zwemmen gaat in het watergat. vrouwtje was er overdag ook al langs gewandeld, maar dan zijn ze daar nog aan het werk en ben je niet welkom.
dus net scheen de zon, de kong erbij en daar gaan we. we zagen bij de buren de deur los staan dus die hebben we gevraagd om mee te gaan. boris is wel gek met zijn buurhondenmeisje yura!als eerste proberen we het eerste gat uit, maar die staat droog, kurkdroog! maar er kan uiteraard heerlijk in gerend worden.nadien naar het 2e gat en hier staat water in. en al meer dan laatst zei baasje. en de gaten zijn ook diep hoor. ben benieuwd hoe het er later uit gaat zien.de kong werd door beiden opgehaald. over het algemeen hield het in: boris zwemt het snelst en heeft hem dan het eerste. yura rent het water in, wacht even en dan 1,2 neemt een sprong en gaat dan zwemmen. (erg grappig om te zien die sprong in het water)
maar als de kong vlak bij de waterkwant kwam dan ging boris zwemmen, en yura? die nam de makkelijke weg: over het zand en dan klein stukje zwemmen!mayra was er maar druk mee met het gooien. baasje heeft eenmaal gegooit maar dat ging niet goed met zijn arm. ook al is links gebroken en gooit hij met rechts. die arm is nog erg pijnlijk.wat ook leuk is, elk een deel van die kong vasthouden! en dan samen zwemmen.maar ja wie brengt hem dan naar het vrouwtje?vaak zag het plaatje er zo uit: boris heeft de kong en rent als een gek rond en daagt yura uit.

wat fijn zo'n watergat in je achtertuin!

2 opmerkingen:

  1. Lijkt me ideaal. Nee, niet de gebroken arm van het baasje natuurlijk, maar van die prachtige zand- en watergaten achter het huis. Levert gegarandeerd dolle pret!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige "speeltuin" voor honden. Het is te hopen dat dat lang zo te gebruiken blijft. We zijn een beetje jaloers. Niet dat Arcil zwemt, maar wie weet ging hij het dan wel doen.

    BeantwoordenVerwijderen