maandag 23 mei 2011

update

ik zal eens even een update doen van zijn allergieën. ik kan jullie melden het gaat: SUPER!!!!
boris zijn ogen zijn schoon, op de restanten van het zandmannetje na. zijn oren zit nog wel aardig wat oorsmeer in, maar zijn niet meer rood, hij flappert niet meer extreem en krabt er niet meer aan. zijn neus: prima conditie, ziet nu wit van het botje knagen...
boris the white nose drent!
boris heeft een eetlust waar je U tegen zegt. hij krijgt nu iets meer, dik worden doet hij nog niet. hij rent teveel...

zijn gedrag: hij is redelijk rustig. slaapt binnen veel, maar wil buiten nog wel eens langs de heg 'jagen' en dit gejaag was er met de bach bloesem een stuk minder. en die zijn nu op. Sylvia komt volgende week maandag nog om naar het gedrag te kijken en even om boris helemaal te zien.
en dan lijkt het erop dat we de allergie hebben bestreden en overwonnen!
alleen zal de allergie nog terugkomen bij een volgende golf van hooikoorts? of zijn we er echt vanaf?

wel reageert hij hevig op de teken. pingpong ballen laten die krengen achter als er 1 aan mijn aandacht is ontsnapt en zich aardig heeft kunnen volzuigen. en hij draagt een scalibor band.
dus wat kunnen we hier nog mee? (behalve teken uitroeien!!!! wat is nut van die ellendige beestjes?)

3 opmerkingen:

 1. fijn dat het zo goed et Boris gaat! En tja teken... grrr... rotbeesten inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. idd erg vervelende beesten, die teken onze hondjes krijgen een scaliborband om, deze werkt tegen de teken en bij onze hondjes werkt die erg goed. het is fijn te lezen dat het zo goed gaat met Boris..
  een dikke knuffel voor hem
  pootjes van Shadow en Yara.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Teken, brrr! Toen Arcil jonger was konden we ze niet weghalen bij hem. Hij ging tekeer als een idioot en bleef niet stilstaan of liggen. Tijdens een vakantie in Drenthe zat hij onder. Met behulp van een dootastende dame in een dierenwinkel kregen we het uiteindelijk voor elkaar. Nu heeft hij ook een scaliborband die tot nu toe redelijk goed werkt.

  BeantwoordenVerwijderen