woensdag 25 mei 2011

Nora en Boris(de foto's zijn niet netjes in de tekst, want de computer weigerde te knippen en te plakken, en ze staan ook niet in chronologische volgorde. ben al blij dat ze er op staan!)


gisteren zijn we wezen wandelen op het luttezand met collega merlin en haar hond nora.

eenmaal bij merlin werd de tuin eerst benut om lekker te rennen. na de (her)kennismaking met zn allen in de auto op naar het luttezand. alleen mw nora pikte zo'n beetje de hele achterbank in!!! moet toch niet gekker worden met die dames. en goedzak boris gaat aan de kant...eenmaal daar eerst klein stukje aan de riem en toen los met het spul!


je moet daar langs een vrij steile kant richting het strandje. die van mij nam natuurlijk dat steile wandje van zekers wel 4 mtr naar beneden! maar ja omhoog ging niet, dus ik weer terug naar een stuk waar het niet zo steil was.


en toen lekker in het water, alleen jammer: je kunt er als hond zijnde alleen maar doorrennen. het water staat er erg laag, dus helaas geen zwempartijen. ook heeft vrouwtje de kong niet gegooid aangezien ik die dan niet terug kreeg. boris haalt de kong, nora pakt ook een deel van de kong en dan begon het trekspelletje. maar helaas dat vond ik dat geen goed idee.


eenmaal terug richting auto hebben ze nog even heerlijk gerend over een groot weiland. nora dook meteen een hol in van een konijn. boris dacht wat is dat??? dus ook even kijken. boris liep alle geursporen uit en nora dook de holen in.na dit ge-ren wat boris weer lekker droog en op naar 'huis', daar werd nog een broodje gegeten. en de viervoeters hebben een kwartiertje gerust en toen gingen ze weer verder met hun speel gedrag wat soms aardig leek op: geklier.eenmaal thuis is boris op zijn stoel gaan liggen en er is weinig boeh of bah meer uitgekomen.

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo daar. Wat leuk dat je gereageerd hebt op mijn blog. Nu kom ik even een tegenbezoekje brengen en zie wat jullie gisteren voor leuks gedaan hebben. Dat moet heerlijk geweest zijn voor beide viervoeters en hun bazinnetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey Herma, precies een verliefd koppeltje :-)
  die twee hebben plezier gehad samen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er gezellig uit!! Boris heeft wel genoten zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen