dinsdag 19 april 2011

ogen

update boris' gezondheid:
de oren zijn weer heel!
maar nu... ogen heel vies!
het is altijd wat. maar boris zijn allergie aanvallen lopen gelijk met die van mij. ook ik heb nu enorme last. dus hij krijgt nu andere druppels erbij.
-puur allergie
-en druppels met nederlandse pollen geloof ik. uitleg volgt nog.

alleen nu wil meneer die druppels met puur allergie niet innemen! dus dat wordt nog even uitviegelieren hoe ik dat nu weer ga doen.

5 opmerkingen:

 1. je werkt op pg dus verdekt medicijnen geven moet je toch met je eigen knuffel wel lukken niet, bovendien hij heeft geen keus het moet. In een spuitje in zijn wangzak spuiten? (eventueel met iets water voor meer volume)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou hij is uitgedronken op de yoki. nu met klein beetje melk. en ik ga nog kwark halen. het moet ook half uur voor het eten anders deed ik het door het eten... maar ja dat wil nu niet! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. arme boris... wel goed te lezen dat jullie op natuurkundigewijze aan het genzen zijn! Nu nog hopen dat Boris er ook het nut van gaat inzien...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat sneu nou weer. Je blijft zo wel bezig. Het lijkt me heel lastig om iets toe te dienen als ze dat niet willen. Hij heeft vast je trucen-doos door. En dan maar weer wat nieuws verzinnen. Succes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. met aardbei yoghurt gaat het nu ook. ogen worden nu nog niet echt beter, maar staat ok in kan soms eerst erger worden naar paar dagen. re-oog is wat traning en zitten kortsjes omheen en li-oog sochtends en savonds veel witte oog prut.
  en je merkt dat hij moe is, maar ja dat ben ik ook met deze hooikoorts aanvallen. verder is hij zoals altijd heel goed gehumeurd!

  BeantwoordenVerwijderen