woensdag 30 maart 2011

waar zijn de druppels, de smeersels voor:

even sylvia gemaild voor de precieze uitleg van alles en dit was het antwoord:

Hier de uitleg:
Drainagecomp. is om zijn lichaam van binnenuit te reinigen, de afvalstoffen die hem de jeuk bezorgen eruit te werken doordat deze de organen extra prikkelt tot werking.
De olie werkt als een katalysator op alle stofwisseling in het lichaam en zorgt voor een goede werking en afvoer ook van afvalstoffen.
Bach bloesem voor ziijn gdrag:
cherry plum voor angst voor controleverlies,
chicory omdat hij zichzelf in het middelpunt ziet en anderen een beetje zijn wil probeert op te leggen.
en holly voor zijn achterdocht naar vreemde mensen.
De bedoeling is dat hij door deze mix zich wat beter beheerst en rustiger blijft onder vreemde mensen, meer balans in zijn psyche.
Olie voor zijn oren: basis van amandelolie met kamilliehydrolaat, deze werkt verzachtend en ontstekingsremmend, lavendel en geranium werken antibacteriƫel en ook pijnstillend en helend en tea tree tegen de mijt.
De ignatiakorrel heb ik al vaker getest bij hem, maar hoefde nog steeds niet tot nu, ws. is hij daar nu aan toe. Maar dit is wel een beetje zijn type, erg gericht op 1 persoon, verdriet in het verleden (behandeling door de trainer die wel heel veel indruk heeft gemaakt en wat nog meer wat zijn gedrag nu zo maakt) Ook hiervan hoop ik dat hij dingen oplost en rust vindt.

ps: oor is nu 4 keer behandeld en het ziet er al beter uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten