dinsdag 29 maart 2011

oorellende

boris zijn oor werd zo'n 3 weken geleden weer rood, maar 1 oor. en verder ook geen klachten (niet extreem krabben/voet kapot bijten/ruwe droge neus/ prut in de ogen of rood omrande ogen) alleen jeuk aan zijn oor. hij heeft hem zelfs kapot gekrabt!
en omdat we toch vlees moesten halen (en nieuwe bach bloesem druppels, vrouwtje liet flesje omvallen) hebben we overleg gehad met sylvia: we gaan de thuja herhalen.
hier heeft hij er toen 1 van gehad. het oor werd hierop minder rood. maar na een paar dagen werd hij opnieuw rood. na een week mochten we evt de thuja herhalen, dus ook gedaan. maar ipv minder rood werd het nog erger!!!
zie foto: (en het oor stinkt!)

sylvia weer gemaild en afspraak gemaakt. ze is gisteravond weer geweest. boris heeft weer een ander korreltje gehad (wat komt nog) en hij krijgt een smeersel/olie 2 maal daags in zijn oor. waarschijnlijk is die nog een nawerking van die thuja, die de boel in boris reinigt.
het viel sylvia op dat boris rustiger was bij binnenkomst. niet meer zolang blaffen, nog wel angstig, maar minder. en hij laat bezoek nu rustig weggaan.

ook viel het mijn moeder op dat boris zaterdag in de tuin rustiger aanwezig was. niet meer achter alles aanblaffen/aanrennen.

dus we zijn druk/goed op weg naar een stabiele boris.

1 opmerking:

  1. hey Herma,
    wij doen daar gewoon surolan druppels in, voor otitis. Het oor wat open hangen zodat er lucht aan kan, helpt ook.
    verzorg je schatje maar goed ;-)

    BeantwoordenVerwijderen