donderdag 3 maart 2011

Boris dag

vrouwtje had maandag het hele huis gepoetst dus was de dinsdag: boris-dag! dit hield in dat de tas werd gepakt, laarzen aan werden gedaan. hond werd ingeladen, en daar gingen we! op naar rozendaal. op naar de andere hondjes en SPELEN!!!
komen we daar aan, weinig auto's.... en mistig dat het was! het eerste stuk op het veld kwamen we eerst geen hond tegen. zeg nog tegen boris: hadden we net zo goed dicht bij huis kunnen blijven. geen hond te bekennen! maar ja toch, een oude bekende: Bor een zwarte labrador. zo'n eentje ook in de categorie: lekker lomp en onbenullig. en de neus zeker niet op de verkeerde plaats! de hele tijd bij mijn jaszak, daar zat het lekkere rundvlees/kip en kippenmaagjes in.
we zijn een stuk met hun samen opgelopen. nog een duitse herder tegen gekomen, maar die was niet in de speel-mood. hierna ging bor en vrouwtje hun eigen weg en wij ging richting het bos.
nog even geprobeerd een paar foto's te maken, maar boris was te druk met snuffelen. m.a.w. geen tijd, vrouwtje!!!!
En jaja, daar kwam het de eerste uitlaat service (en tevens de laatste)

even heerlijk gerend met al dat spul. van groot naar klein was er!


hierna zijn we onze weg vervolgd en is vrouwtje verder gelopen dan anders. verder het bos in. hier kwamen we nog een paar andere honden tegen. een goldie die niet wilde spelen (!) een duitse staande die boris niet eens heeft gezien, die hond liep alleen maar met de neus in de heide. een klein mormeltje dat al piepte voordat boris in de buurt was. en nog later een prachtjachthond met een duitse dog. maar wat nu!!! die jachthond vond boris wel mooi/leuk, maar hij is bang voor een dog!!!! te groot???? dus maar weer verder.
weer terug op het veld kwamen we nog 2 dames tegen met honden maar de ene was aan het nordic walken en die stuurden boris weer weg (?) mocht niet spelen met hun honden??? beetje vreemd maar ja...
en boris was helemaal afgepeigerd na dik 1,5 uur sjouwen. dus kon zelfs los mee naar de auto (op de parkeerplaats) keek nog of er geen fietsers aan kwamen en dat was niet het geval. dus hij mocht los mee. en zo uit het niets: wielrenner. en boris zag hem ook dus die wil er achter aan. maar door een brul van mij ( BORIS HIER!!!) stopte hij en kwam terug. werd die fietser toch boos...!!! nou ja zeg boris was nog zeker dikke 10 mtr van hem af, en d'r gebeurde toch niks? misschien schrok hij van mijn geschreeuw??? stomme fietser.
maar wij hadden er een mooie wandeling opzitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten