maandag 21 februari 2011

zijn het niet de oren dan de ogen

Sinds 1,5 week/2 wkn. lijkt boris verkouden, zonder te hoesten. vieze troep uit de ogen en vies kleurig snot uit 1 neusgat. vorige week leek het eerst beter te gaan... maar ja zondag was het er werr. dus D.A. gebeld. toch langs komen. dus we zijn er heen geweest. in 1 keer heel bang voor de D.A.
(het was de d.a. die ons met de allergien ook heeft geholpen, dus boris' verhaal kent. maar zij heeft ook bloedgeprikt, daar zo bang van geworden?)
dus ik het onderzoek gedaan! haha zo ben je verpleegkundige en zo assistent van de dierenarts! hij heeft geen ontstekingen aan gebit, oogranden wel iets rood. en lijkt wat kaal te worden en idem om de neus. had ik dus ook wel goed gezien. die kaalheid komt vaak van de allergie. maar omdat deze verkoudheid nu al 2 wkn duurt krijgt hij antibiotica kuur van 5 dgn.
toch een bacteriele infectie bij de allergie.

maar even op de weekschaal en hij is weer aangekomen! bleef natuurlijk niet mooi stilstaan, maar 30-31 kg. vermoed de 30. want ik kan de ribben weer meer voelen. dus we willen er graag nog 1 kilootje bij op.

en dan nog iets positiefs: boris zat zo vol adrenaline van de D.A. dat dat er even uitgelopen moest worden. vrouwtje had geen zin om tuigje te halen. dus aan de halsband. normaal is dat 1 trekpartij. nu visje dr bij! en hij bleef netjes naast!!!! boris heeft even lekker geraast, paar oefeningen gedaan onderweg. en de spanning/adrenaline is weg. ook terugweg het laatste stukje netjes naast gelopen.
maar wel moeilijk voor hem, want hij loopt nooit. hij loopt altijd in een drafje... tja, maar vrouwtje loopt niet altijd in een drafje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten