dinsdag 15 februari 2011

geen koekje meer voor boris

aangezien boris nu op graanloos dieet zit. ook geen koekjes meer.... maar ja wat dan? dus er is een voedsel droogautomaat aangeschaft. en nu worden de snacks hier zelf geproduceerd. gisteren is de kipfilet gedroogd en vandaag zitten er runderlapjes in!
boris heeft de kip al getest: MMMMMMM!!!!!


de kipfilet


de runderlapjes nog voor het drogen

Vanmorgen kreeg boris ook zijn eerste portie kip compleet van naturis. nou daar trok meneer de neus voor op!

even ruiken, nee dankje vrouwtje... dat hoef ik niet!

hij had meer belangstelling voor het rundvlees. vrouwtje heeft het even laten staan en nu staat het weer in de koelkast. hij zal vandaag vanzelf weer honger krijgen. en dan eet hij het wel. de eerste keer smuldier at hij het ook niet op.

3 opmerkingen:

  1. Is Boris over het algemeen een moeilijke eter of valt dat wel mee? Ik kan me voorstellen dat de kip en rundersnacks er wel ingaan.Arcil eet echt alles, maar van sommige dingen krijgt hij een minder stevige tot dunne ontlasting. Nu krijgt hij hoofdzakelijk Farmfood en dat gaat goed. Smuldier bijv. ging niet goed. Vindt hij wel erg lekker, dus een enkele keer krijgt hij dat tussendoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tja, we hebben hier: wat een boer niet kent dat eet ik niet! en dat houdt alleen in wat in de voerbak ligt. voor de rest eet hij vanalles!!! maar hij gaat vanzelf eten, krijgt vanzelf honger!!! smuldier heeft hij ook een paar dgn over gedaan voordat hij het op at. en toen we overgingen op farmfood ook. wel makkelijk zo'n alleseter! boris was als pup al slechte eter!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er goed uit!Max vindt het gedroogde spul ook ontzettend lekker.

    BeantwoordenVerwijderen