maandag 10 januari 2011

zondag=grote wandeldag

op de zondagmorgen wordt er over het algemeen lang gewandeld. als vrouwtje moet werken om het weekend is het toch een late dienst dus kan er uitgebreid gewandeld worden.
en gelukkig is nu al die akelige sneeuw weg en kan er weer ''gewoon'' gewandeld worden. het is nu namelijk door al die dooi 1 grote modderpoel. maar ja dat mag de pret niet drukken. dus de laarzen aan koekjes mee en daar gaan we!
in de eerste de beste sloot die we tegen kwamen werd al een verfrissende duik genomen. er werd nog getwijfeld of we de route wel konden voortzetten ivm de hond die daar altijd los op de straat loopt. boris heeft er al eens een aanvaring mee gehad. vrouwtje gokte erop. de labrador ging de staart laag en de spelboog kwam te voorschijn. en ook bij boris. dus dat zit wel snor. helaas geen foto... domme vrouwtje niet aangedacht... sorry....

eenmaal weer tussen de weilanden zocht boris de eerste beste sloot weer op voor een lekkere duik, alleen ging meneer na de tijd het modderige maisland op... AHHH NEEE!!!! jakkie bah!
hahahaha! (helaas ook toen fototoestel net weer in de jaszak)


na de nieuwjaarsduik, en daarna weer terug de modder in...

halverwege nog even een spelletje met baasje...
en na dit alles moest boris toch echt wel afgespoeld onder de douche. vrouwtje bind hem dan vast aan de kraan, kan hij zich schudden achter het douchegordijn. alleen vrouwtje had dit mooi bedacht.... maar bij het schudden kwam de riem los... boris achter het gordijn heen... en tja... toen natuurlijk schudden in het midden van de douche!!! AHHH, gelukkig was het redelijk schoon water.

2 opmerkingen:

  1. Wat ziet het er weer lekker groen uit. Op de foto zie je niets van de bagger. Maar Boris zal zich heerlijk hebben uitgeleefd met een lekker koud bad en in de modder. Hoe is het verder met hem en heeft hij zijn eetlust alweer terug?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een lekker verhaaltje! heerlijk!

    En inderdaad het lijkt wel voorjaar, ik kan niet wachten :)

    BeantwoordenVerwijderen