woensdag 26 januari 2011

Rozendaalse veld

vrouwtje had geen zin om hun huis te gaan poetsen. dus werd de rugzak te voorschijn gehaald. alle attributen van cursus gingen eruit en de fles water ging in de tas. nou dan weten we hoe we er voor staan: WANDELEN.
We hadden bazinnetje van Monthy al gesmst of ze toevallig vrij was, heeft ze net geruild!!!!
dus zijn wij alleen op pad gegaan.
het was er best druk tegen half 11. er stonden een aantal busjes van de uitlaatservice. 2 gingen er net weg, maar niet getreurd: honden genoeg!

hier lijkt het erg rustig, maar hier hebben we de meeste speelkameraadjes alweer gehad

he, wat zie ik daar? 3 Bonte look-a-likes, helaas die wilden niet spelen... waren bang

maar er liepen daar ook nog 2 hele grote, een duitse dog en een bordeaux dog. de duiste dog viel beter in smaak (duitse dog-duitse staande???) de bordeaux dog was wel erg lomp, vond boris niet echt leuk.

waren zo mooi aan het spelen, net als vrouwtje foto wil maken houden ze op :(

het was erg druk voor een woensdagochtend. in alle soorten kwamen we ze tegen. van groot Duitse Dog, tot aan een Chihuahua
(eerst op internet opgezocht hoe je dat in vredesnaam schrijft)
de dog durfde boris best mee te spelen, maar die chihuahua...? boris had geen idee wat hij daar nou mee moest. het sprong maar op en neer en kefte aan 1 stuk door.
nee voor boris geen chihuahua!
vrouwtje had ook nog een fan: een grote new foundlander... hoe zwaar zijn deze? heel wat kilo's. eerst maar met boris spelen en daarna haar neus achterna naar mijn jas. haar vrouwtje riep nog: LAAG!!! maar helaas, of het betekend het daar juist spring??? haha
toen had vrouwtje heel wat kilo new foundlander tegen zich aan! maar ze hield zich staande.

boris zag eruit na de tijd! aan het eind was hij ook moe van al dat spelen. zodra hij de zitting van de auto raakte sliep hij al. eenmaal thuis sliep hij nog geruime tijd door.

nadat boris weer opgedroogd was, de kam maar eens tevoorschijn gehaald... en hierna de stofzuiger.... gemeente Roozendaal willen jullie het zand nog weer terug? haha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten