vrijdag 14 januari 2011

les woensdag

Woensdagavond stonden we er weer. Gelukkig is alle binnen in de manege hal. we moesten slalom door de pionnetjes lopen terwijl er aan de andere kant ook iemand begon te lopen met hond. halverwege passeer je elkaar dus. en dit graag zonder snauwen/afleiding van vrouwtje.
dit ging goed!!!
hierna nog speuren onder dakjes naar de speeltjes. Boris moest even alleen blijven zitten zodat vrouwtje speeltje kon verstoppen. en toen, paniek: Floyd deed niet wat zijn vrouwtje wilde en liep los naar ons. maar tegen boris had ik zit gezegd... en tja je raadt het NIET: hij bleef zitten!!!!
GROTE vent! dat verdiende een flinke knuffel.
hierna vooruit sturen op de riem, alleen hebben wij dit thuis nooit meer geoefend aangezien ik , vrouwtje, dat onzinnig vond. dus dan maar vooruit naar baasje. eigenlijk moest dat door een tunneltje. maar zoals jullie als eens eerder hebben gelezen. dat is ENG, dus dat doen we niet.
door de hoepel is voor boris eng zat!
hierna nog vreemde voorwerpen apporteren, maar het was al 21.00 en dan merk je aan boris dat hij de knollen op heeft. dan kun je hem niet meer porren voor iets. raakt hij ook erg snel gefrustreerd. dus maar even wat gedaan waar ik nog wel de aandacht mee kreeg.

oja en nog een leuke oefening: zakdoek half uit je broekzak. deze leren vastpakken en dan verbinden aan commando: hatsjoe, pak vast. en dan straks is het hatsjoe en hij brengt de zakdoek! boris vind dat helemaal geweldig.

het was weer een geslaagde les!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten