dinsdag 4 januari 2011

2april
het komt er weer aan!!!!
de drentsche patrijs en andere staande honden forumdag.
en wel op 2 april. we hebben ons opgegevenCentreren -vrij van het werk is aangevraagd.
-het staat op de kalender,
dus er kan niks meer mis gaan!

baasje mag gaan klootschieten. en vrouwtje gaat wandelen en als er andere instructeurs zijn dan vorig jaar gaat vrouwtje meedoen met boris met de jachttraining.

(vrouwtje heeft vorig jaar een aanvaring gehad met 1 van de instructeurs over de manier van opvoeden en daar heeft ze dit jaar geen zin weer in, dus dan maar wandelen)
(boris werd heel hard aangepakt en was hierna heel bang en dit kon vrouwtje niet waarderen en heeft hier wat van gezegd. en hierna zijn we de hele dag vrijwel genegeerd werd alleen nog het hoognodige tegen ons gezegd door die instructeur...)

voor de rest vond ik het een heel geslaagde dag!!!! en boris ook!
al die vlekkerige honden bij elkaar, he? waar is die van mij nou, haha. gelukkig is boris stukken donkerder dan veel andere drenten...

en hoe herken je hem nog meer: (leuke anekdote)
ze hadden bakken water neergezet en 1 emmer om de bakken mee bij te vullen. op een gegeven moment werd er hard gelachen... ik dacht dat kan maar 1 ding beteken die gek van mij spookt wat uit. en ja hoor! alle honden drinken netjes water uit de bakken/emmer. en boris: die ging er in staan!!!! hahaha

dus we zien er weer naar uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten