zondag 5 december 2010

wandelen dogwise

Gistermorgen hadden we geen cursus i.v.m. de dik pak sneeuw en erg warm was het ook niet. en er zitten ook een aantal honden op les die geen ondervacht hebben en zich dus ook niet een uur warm kunnen houden op les.
dus hadden we een alternatieve les: op het motorcross terrein in markelo.
we moesten oefenen dat de hond aandacht had voor de baas terwijl er leuke andere hondjes langs liepen... das wel erg moeilijk voor boris... hahaha.
hierna naar de zandkuil gelopen (markelose pieuw). de honden allemaal los. er was niemand uit boris' groep. maar er waren gelukkig wel andere grote honden, maar die waren wel jonger. dus af en toe moest boris even laten zien dat hij de baas was hier!

in de pieuw nog klein stukje speuren gedaan. dit was voor boris even nadenken want nu lagen er her en der koekjes in het spoor. en met de jacht was er een snelweg aan eendengeur... en tja vrouwtje had gerekend op gewone wandeling en had dus 'gewone' koekjes mee. en niet die superlekkere long/kip/vis. en tja anderen hadden worst. tja dat is natuurlijk vele malen lekkerder dan vrouwtjes kale koekjes!
dus toen we weer terug liepen en en allemaal weer los, liep boris ook even andermans sporen na: koekjes! worst!!!
eenmaal in de auto sliep boris al, thuis ook. en savonds languit bij baasje!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten