zondag 14 november 2010

ratjetoe

gistermorgen hadden we dan eindelijk weer les in markelo. het weer was droog, nou ja hier plenste het. dus in regenjas naar het veld. eenmaal daar was er een warm welkomen tussen de vierbenige vrienden. naast tucker en monthy hebben we nu ook een dame op les. een amerikaanse bull. het ging allemaal even weer moeizaam van start. tja 4 wkn geen les gehad. (lampen daar stuk, regenbuien) toen een muurtje gevormd van alle baasjes naast elkaar en omste beurt moest een hond apporteren. de anderen stonden vast. met dat wij het apoort weg gooiden ging het baasje ergens anders in de rij staan. tucker en monthy deden het op geheugen. die liepen terug naar de plek waar vrouwtje eerst stond. he? waar is ze nou?
en boris draaide zich om en die zag je kijken, he dat gekke mens is ergens anders gaan staan. dus die liep zo naar mij terug. dus die doet de oefening met zijn ogen. dta heb ik ook al gemerkt met het verstoppen van speeltjes. eerst doet hij het op geheugen en hierna zat hij gewoon de kamer op de kop en kijkt hij waar het speeltje is. de neus staat wel uitgeschakeld hierbij. terwijl die bij een loopse teef/speur oefeningen met jacht wel volledig werkt! tja...

hierna nog even heerlijk gespeeld met monthy.... ehm monthy had alleen na de tijd een klein bloedbad.... had op zijn tong gebeten... maar ze hadden het weer gezellig samen! wat een onbenul samen!!!
we gaan zekers samen naar bussloo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten