dinsdag 14 september 2010

regenachtige vakantie activiteiten

Boris mag 3 weken ''genieten'' van hele dag baasje en vrouwtje om zich heen. vorige week kon meneertje Boris de hele tijd buiten genieten van het klussen om het huis. waar vrouwtje de postbode nog even heeft gemeld of hij boris niet wil jennen door de heg heen... dat wordt door ons niet erg op prijsgesteld! onee, NEE!!!
maar ja nu deze week, wat een hondenweer! regen regen regen. waarom heeft het hondenweer? alsof het leuk is om met regen je hond buiten te vermaken! boris vind regen niet erg, maar vrouwtje is dr nou niet echt kapot van! maar tussen de regenbuien door nog naar de needse berg geweest en daar met de dummy's geoefend in het begroeide bos. mensen keken wel beetje raar: staat daar zo'n raar mens beetje zoek zoek zoek te roepen! hahaha ze zagen Boris en Sjoerd niet in het bos! en gisteren nog even gezwommen. en hier zijn we de halsband verloren met penning eraan. dus wie hem vind!
tja, vandaag ramp regendag. we zijn verbannen naar de kamer aangezien er in de keuken gesloopt/geklust wordt. dus ja dan is onze activiteiten beperkt. dus hebben we maar paar oude oefeningen van cursus tevoorschijn getoverd. het volgen en dan niet georienteerd op het snoepje maar op mij. en we hebben getracht: handen omhoog of ik schiet. maar we krijgen de poten niet in de lucht! 1 lukt maar die 2e wil niet! boris raakt dr helemaal gefrusteerd van. dus maar weer even laten zitten het 2e deel zit-af-plat zit er al helemaal in. maar hoe krijgen we die poten omhoog????

2 opmerkingen:

  1. Boris vindt die regen zeker geweldig :-) door de plassen crossen en in 't slijk ploeteren vinden ze toch allemaal geweldig ! alleen achteraf pootjes vegen, vindt onze Izzy maar niks :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja meneer vind hoe viezer hoe beter! vrouwtje iets minder. gisteren is hij op 1 of andere manier door een drijfmest heen gebanjerd! die lucht aan zijn voeten!!!! maar ja hoort erbij he? als de hond tevreden is is baasje/vrouwtje het ook!

    BeantwoordenVerwijderen