zaterdag 18 september 2010

ratjetoe les

Nou gisteren gingen we er weer voor! er was weer les... in het begin hadden de 3 heren een beetje last van de hormonen. boris had weinig zin om te volgen, hij rook overal wat!!!! we moesten volgen en dan de hond laten zitten en dan blijf of wachten en zelf doorlopen, laten we dat nou net van de week hebben geoefend! dus dat ging goed!!! toen nog dat de hond moet blijven zelf er een paar rondjes omheen lopen en dan weer aansluiten. dat ging GOED!!!
hierna nog gestart met frisbee... hahahaha geen succes. vrouwtje kan al niet eens gooien. en boris haalt het ook niet op! haha dus deze sport wordt het niet.
hierna nog weer blijf/af en dat vrouwtje helemaal weg moet lopen. ging ook weer toppie! boris ging rustig op 1 bil liggen, met het idee vrouwtje komt vanzelf weer! goed he?
ook nog even met de zakdoek geoefend. dan moet hij mijn zakdoek halen uit een rijtje zakdoeken. maar die gekke hond hond sjouwt hier alle was naar de wasmand, incl zakdoeken en daar weigert hij er iets mee te doen! nou ja zeg... dus dat maar oefenen van de week.
we hebben nu een lange lijn dus we kunnen nu ook het stoppen oefenen op afstand.

Eenmaal thuis was boris munt! en hebben we samen de dog wisperer gekeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten