zaterdag 11 september 2010

Mijlpaal!

gisteravond les gehad in de regen! Helma had op haar site staan: volgens buienradar droog vanavond dus gewoon les. mijn buienradar gaf juist s avonds buien aan! hahaha maar goed wij zijn niet van suiker dus in de auto en naar markelo.
maar had vrouwtje nou niet eerst de hele boel schoongemaakt en gedweild? en nu komt er straks weer een natte hond thuis???? wat heb je zo weinig eer aan het schoonmaken, maat goed de les:

boris moest samen met vrouwtje een rally-O pacoursje lopen. dit is vooral voor vrouwtje lastig. 360 linksom 270 rechtsom... tja en vrouwtje heeft links en rechts nogal eens net aan de andere kant zitten. dus ik kwam ook ergens anders uit dan de anderen! hahaha

hierna de blijf geoefend alledrie op de rij en wij helemaal naar de andere kant van het veld. Helma is voor de zekerheid op boris zijn lijn gaan staan, maar dit was niet nodig!!!! hij bleef af liggen! en zelfs toen Tucker ervan door ging, ging hij er niet achteraan!!!!! goed he?
en toen zelfde oefening nog een keer en toen ook nog even uit zicht... en ja weer ging het goed!!! TOP he?
hierna nog wat speuren gedaan met een zakdoek, maar toen had boris de knollen al op en lette hij niet echt meer op. het was weer een succesvolle leeravond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten