donderdag 26 augustus 2010

Middag strandAfgelopen zondag zijn we met Marriëlle en Johan naar het strand in Noordwijk geweest. op dit strand mogen de honden los na half augustus en in de duinen mogen ze los lopen. boris vond het geweldig! de zee was al minder eng dan de vorige keer.
had vrouwtje de waterKong mee... laat ze hem in de auto liggen!!!! hahaha maar met een stok ging ook goed. hij vond de golven eng die naar hem toe kwamen. maar eerst samen met vrouwtje het water in (was best koud!) en hierna alleen.
op een gegeven moment sprong Boris elke keer over de golven. en was hij door de angst heen.
dit was de eerste keer weer nadat hij dat geouwehoer had met zijn oren. eenmaal thuis otocleaner in het oor, dat was vruowtje wel vergeten mee te nemen... en tot nu toe geen last.
op het strand aan de riem ging ook goed en ook op het terras. het lijkt wel of Boris ouder en wijzer wordt!

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk, strand !! Wat fijn dat je daar al vanaf half augustus los kan met de honden. Moeten we ook maar eens gaan kijken. Drinkt Boris geen zeewater? Het schone water dat ik meeneem voor Arcil hoeft hij niet, hij heeft liever lekker zout zeewater. Goed voor een flinke doorspoeling van de darmen!!!! Het komt er in dezelfde vorm weer uit, maar iets anders gekleurd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geweldig he de zee....wij zijn met Storm en Shadow ook naar Noordwijk geweest, dat vonden ze heerlijk, we stonden toen op de camping van Duinrell, kids blij wij blij....lekker wandelen in de duinen gewoon heerlijk en je ziet Boris ook genieten.....

    BeantwoordenVerwijderen