zondag 29 augustus 2010

joehoe school begint weer!!!

Afgelopen vrijdag begon cursus weer na de vakantie. We begonnen met een wandeling in het losloopgebied op de holterberg in nijverdal. We waren de auto nog niet goed en wel uit en meneer had al een kleine zwarte labrador van amper 3 mnd op de rug liggen! meneer zoekt ze wel uit!!! dat vrouwtje het daar niet zo mee eens is, snapt boris nog niet altijd. vrouwtje had nog hoop dat hij niet weer alle jongere reuen op de grond legde, maar dit begon goed... we hebben maar gauw Monthy opgezocht dat is er 1 van eigen kaliber, 2 grote vrienden!
We hebben er zo'n ruime 3 kwartier gewandeld. Boris had 'last' van een jonge border collie die boris benaderde als een schaap, hahaha. Monthy en Boris werden gevolgd door een beagle en een schnauzer achter iets die toch echt vele malen kleiner waren. maar op een paar kleine ruzietjes na ging alles goed. tot Boris een jonge visla op de grond legde. foei dat ging wel met een beetje erg veel gegrom. hier moest vrouwtje maar weer ingrijpen.
baasje had er nog een mooie amerikaanse bulldog bij. die was erg angstig en die ging voor de veiligheid bij sjoerd onder de benen zitten.
maar ook hoorden wij slecht nieuws:... de labradors die nieuw zouden starten met de jachttraining waarbij boris opnieuw de jachtcursus brons zou doen hebben allemaal afgezegd!!!! en toen was er nog een aanmelding van een mw met een uit de klauwen gegroeide heidewachtel, maar die was ook niet zo geschikt want die er rare ideeen van opvoeden opna. de hond kreeg geen brokken want dat is zielig!!! he? geen brokken dat is pas zielig, moet je zien wat een voedingsstoffen die tekort komt!
maar waarschijnlijk gaan Boris en Monthy door met zn 2tjes, zolang er nog geen nieuwe puppie groep start heeft Ciska nog een gaatje op de woensdag... Dus hopen dat nu iedereen geen pup neemt! hahaha
en vrijdag beginnen we weer om 19.30 met de ratjetoe-groep goud alweer! klinkt wel heel geleerd! hahaha nou dat zijn we niet hoor!

ps: we hebben geen foto's van het wandelen want het fototoestel gaf na ons zee avontuur constant lensfout. dus die is nu voor 4-6 wkn weer terug naar de fabriek waar ze hem gaan repareren! nu heeft vrouwtje wel weer het oude fototoestel maar die is erg traag met reageren dus dat werkt niet echt bij totaal losgeslagen honden! haha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten