maandag 19 juli 2010

mmmmmmm konijntje

wat is het toch gemeen om een jachthond te nemen als je als pup al moet slapen naast de cavia's en dat vrouwtje dan ook nog konijnen buiten in het hok heeft! hahaha
voordeel Boris herkend ze als huisdier, als pup dacht hij dat hij et cavia's kon spelen... andersom niet. nog een voordeel caivia's schijnen erg schrikkerig te zijn en dan snel een hartaanval te krijgen. nou die van mij niet meer... die zijn heel wat puppie terror gewend!
hij denkt nog wel steeds dat de konijnen met hem willen spelen... beetje gek hondje... maar ook gek konijn . konijn willem... gaat rustig tegen gaas aan zitten en springen als boris ook wil spelen. konijn fenna gaat aan de andere kant van het hok zitten. zal wel denken dat enorm grote konijn aan de andere kant van gaas doet zo raar das niks voor mij.
smorgens gaat Boris samen met mij de konijnen en cavia voeren (1 cavia is overleden inmiddels) de cavia krijgt dan een grote snuit in zijn nek. en hij springt half bij de konijnen in het hok om die ook van een grote snuit te voorzien..
maar ik durf hem er niet mee alleen te laten je weet maar nooit....
hoe was het ook alweer je moet de kat niet op het spek binden???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten